Kebaikan Tomato Putih Untuk Mencerahkan Kulit Wajah

Korang mesti dah biasa tengokkan dengan tomato yang warna merah tu? Tak dinafikan kebaikan tomato warna merah sangat baik. Namun korang pernah tahu tak dengan kebaikan tomato putih? Apa itu tomato putih? Boleh makan ke tomato putih ni? Betul ke tomato putih ni dapat mencerahkan kulit wajah?

Untuk pengetahuan korang semua, tomato putih mengandungi kepekatan tinggi karotenoid tidak berwarna iaitu phytoene dan phytofluene yang boleh mencerahkan kulit wajah. Phytoene dan phytofluene adalah bahan pencerah semula jadi yang paling cekap dan terbukti secara saintifik. Kedua-dua bahan ini dapat membantu menjadikan kulit lebih sihat, putih, cerah, flawless dan berseri.

Kebaikan tomato putih juga adalah untuk penjagaan kecantikan dalaman dan luaran sebagai agen pemutih dan menghalang kulit dari sinar cahaya matahari yang bahaya. Pengambilan karotenoid tidak berwarna iaitu tomato putih secara oral turut akan memekat dalam kulit dan ini akan mencerahkan kulit wajah. Selain mencerahkan kulit wajah, pembentukan radikal bebas yang merupakan punca utama penuaan dapat dicegah.

Korang nak tak produk yang dapat mencerahkan kulit wajah korang? Bukan setakat mencerahkan kulit wajah tapi juga dapat membantu untuk mengurangkan masalah jerawat dan jeragat kat muka korang tu. Produk ni kami datangkan dalam satu set yang mempunyai 4 produk. Keempat-empat produk ni dapat membantu menyelesaikan masalah kulit wajah korang. Untuk dapatkan produk ni korang boleh klik link ni untuk dapatkan harga promosi. Kalau tak jumpa produk ni korang boleh search produk “alique” ataupun klik link ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Reward Points

The more you spent, the more points you get

Free Delivery

100% free delivery within Malaysia

Buyer Protection

Your purchases are protected by JM Express™

JM Courier Partner

Karhoo Courier
Pos Laju
JM Express