fbpx
8% off!

Ultravito Slimme Detox Tea With Stevia

RM39.90 RM36.90

BAHAN UTAMA PRODUK              :

  1. CHINESE GREEN TEA
  2. DAUN SENNA
  3. DAUN STEVIA
  4. HALIA
  5. BUNGA JASMINE

KELEBIHAN PRODUK :

1) Teh Detox Ultravito berasaskan herba dan sedap diminum. Tidak menyebabkan anda cirit birit sepanjang hari jika diminum mengikut aturan.

2) Tahukan anda bahawa kebanyakkan penyakit adalah berpunca daripada usus anda? Pengambilan detox tea membantu untuk membersihkan usus anda, lantas menjadikan badan anda lebih sihat dan aktif.

3) Tahukah anda selepas mengambil Teh Detox, anda akan kehilangan berat badan kerana sisa-sisa yang berkumpul di dalam badan anda telah dikeluarkan?

4) Badan lebih mudah bangun pada awal pagi dan lebih bertenaga selepas minum teh detox.

5) Usus anda lebih effisyen menyerap zat dan vitamin yang anda makan selepas detox kerana kekotoran pada dinding usus telah dibersihkan?

6) Teh detox membantu anda mengurangkan bau badan dan bau kaki semasa berpeluh.

7) Teh detox menjadikan wajah anda lebih berseri dan aura positif bertenaga sepanjang hari.

8) Mengembalikan tenaga bagi mereka yang mengalami kepenatan, lenguh otot bahu, dan mudah sakit kepala.

9) Mengelakkan perut membuncit walaupun makan banyak kerana usus anda berfungsi secara optimum setelah dibersihkan.

10) Menjadikan diet anda lebih berkesan dan badan bertenaga kerana badan anda telah membuang toksin yang tersimpan di dalam badan.

11) Sesuai untuk pesakit kencing manis kerana mengandungi stevia sebagai pemanis.

12) Sesuai untuk mereka yang mengamalkan diet tanpa gula/kalori rendah kerana mengandungi stevia sebagai pemanis.

KEBERKESANAN PRODUK:

  1. Perut lebih kempis kerana angin dan sisa buangan yang bertakung di usus telah dibersihkan.
  2. Badan lebih bertenaga kerana usus telah bersih.
  3. Mengatasi lenguh dan sengal pada badan yang disebabkan oleh toksin yang berkumpul di dalam badan.

TESTIMONI BERTULIS :

” Sejak minum Ultravito Detox Tea, saya tidak pernah lewat tiba di pejabat pada waktu pagi kerana saya boleh bangun lebih awal. Kini saya lah orang pertama sampai di office. Kerja pon dapat siap cepat tanpa stress kerana badan saya rasa ringan. Thanks Ultravito” Siti Shariza, Rawang.

 

” Teh Detox Ultravito ni sedap. Suami pon puji sebab perut kempis. Yang bestnya saya tak perlu kontrol makan. ” – Kak Maimun, Putrajaya.

 

” Saya boleh drive kereta direct ke JB tanpa stop sejak minum teh detox Ultravito ni. Saya ulang alik daripada Putrajaya ke Johor Bahru setiap minggu sejak kena transfer. Dulu saya kena stop beberapa kali sebab sengal-sengal badan dan cepat mengantuk. Sekarang ni dah rasa macam orang muda semula. ” – Cikgu Razak, Putrajaya & Skudai.

 

“Hilang lenguh badan dan boleh siapkan proposal lebih cepat sejak minum teh detox Ultravito. Sebelum ini saya terpaksa berhenti rehat setiap 20 minit kerana saya rasa lenguh 1 badan terutama pada bahagian bahu dan leher. Kini saya percaya bahawa badan cepat letih tu berpunca daripada toksin dalam badan yang berlebihan.” Mohd Bakhtiar, Shah Alam.

 

” I minum teh detox Ultravito ni tapi macam biasa ajer takda cirit birit. Member puji sebab pipi I makin pink. Nampak urat. Rupa-rupanya lepas detox, pil Vitamin C dan suppliment yang I makan setiap hari ini lebih berkesan terhadap kulit I sebab usus dah bersih. So i nasihatkan you all, sebelum ambil apa-apa suppliment, you kena cuci usus dulu tau. Buat detox. Jika tak, you all buang duit aja laa. Badan you all tak boleh serap semua suppliments yang you all ambil” – Dayang Suraya, KL

KESAN PENGGUNAAN PRODUK :

  1. Akan membuang air besar tetapi secara terkawal. Tidak cirit birit jika menurut aturan minum yang betul. Anda perlu minum 2 jam selepas makan malam. Minum sebelum tidur malam.
  2. Habiskan semua sachet yang ada di dalam bungkusan. Badan anda akan cergas, hilang mengantuk.
  3. Apabila usus anda bersih, segala vitamin dan suplimen yang anda makan akan lebih berkesan terhadap badan anda kerana tiada lagi zat nutrien yang tersekat pada usus yang kotor.

KESAN SAMPINGAN PENGGUNAAN PRODUK :

  1. Pastikan minum 2 jam selepas makan malam yang terakhir. Anda akan membuang air besar pada pagi berikutnya. Jangan minum bersama-sama makanan.
  2. Tidak sesuai untuk wanita mengandung.
Category: Brand:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ultravito Slimme Detox Tea With Stevia”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with us  
GET OUR LATEST UPDATES