Ter”KURUS” Tanpa Sengaja

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera buat warga Jamumall sekalian. Kembali lagi kami pada kali ini dengan satu tajuk yang digemari oleh rakyat Malaysia khususnya. Terkurus tanpa sengaja, ada ke orang yang tiba-tiba je kurus? Kali ni kami nak kongsi satu cerita inspirasi yang mungkin juga akan mengubah hidup anda juga. Kisah ini adalah daripada Paksu Pian (bapa saudara Siti dan Tuan Nizam(Bos)) yang berjaya turunkan berat badan beliau.

Kalau anda semua nak tahu Paksu Pian sebelum ini dah mengamalkan pelbagai produk kurus, main sukan seperti bola sepak, futsal dan angkat berat, buat aktiviti menjala lagi tu. Bukan tu je, beliau dah habis beribu-ribu wang untuk beli set peralatan gym letak kat rumah semata-mata untuk kurus tapi semua yang beliau cuba semuanya tak berkesan. Namun segala penat jerih yang beliau hadapi untuk turunkan berat badan mendatangkan hasil apabila beliau mencuba Kopi Hijau Extra Premium yang dijual di Jamumall.

Dari berat badan beliau sebelum ini iaitu 110kg, kini beliau dah berjaya turunkan 24kg dalam masa 3 bulan sahaja! Sekarang berat badan beliau dah turun jadi 86kg. Kalau anda nak tengok video dari beliau sendiri anda boleh terus klik link ini. Dari 110kg ke 86kg. Anda boleh tengok sendiri beliau yang dah berjaya turunkan berat badan beliau hanya dengan mengamalkan Kopi Hijau Extra Premium dengan konsisten.

Dulu ini adalah antara masalah utama yang beliau hadapi :
1. Sukar untuk memakai stokin sebab terpaksa tunduk.
2. Time solat bila perlu duduk tahiyat akhir (beban berat badan).
3. Susah nak bangun pagi (bila bangun masih rasa mengantuk).

Sebelum ini beliau sukar untuk melakukan rutin harian beliau kerana kondisi tubuh beliau yang agak besar. Namun bila dah minum Kopi Hijau Extra Premium ni dan beliau pun dah dapat turunkan berat badan beliau, segala masalah yang beliau hadapi dah dapat diatasi. Sekarang beliau tidak menghadapi kesukaran untuk melakukan rutin harian dan juga dalam aktiviti beribadat beliau.

Paksu Pian juga bagitahu yang Kopi Hijau Extra Premium ni mampu menyekat keghairahan makan beliau. Wow, sebegitu sekali penangan Kopi Hijau Extra Premium ni sehinggakan mampu untuk mengawal pemakanan kita. Jadi anda semua tunggu apa lagi? Taknak kurus macam Paksu Pian juga ke? Kalau nak anda semua boleh klik je produk kat bawah untuk terus buat pembelian kopi ni. Untuk pengetahuan anda juga, ini adalah promosi harga yang tak masuk akal. Jadi anda cepat-cepat buat pembelian sebelum promosi ini ditutup.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Reward Points

The more you spent, the more points you get

Free Delivery

100% free delivery within Malaysia

Buyer Protection

Your purchases are protected by JM Express™

JM Courier Partner

Karhoo Courier
Pos Laju
JM Express